Eva Kristina Mikkelsen, Ejer og Direktør

Storytelling, visuel strategi og videoproduktion

Eva Kristina Mikkelsen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I knap 15 år har hun arbejdet med tv-mediet som reporter, redaktør og live-vært på blandt andet TV 2/Fyn, TV Syd og TV-avisen, og nu som videoproducent og rådgiver i 1:30 Kommunikation.

Eva Kristina Mikkelsen elsker at fortælle i billeder, og hun ved, hvad der skal til for at producere film, som sætter sig på nethinden.

Det er Eva Kristina Mikkelsen, der står for den indledende kontakt til vores kunder og hjælper med at afklare, hvordan et givent budskab kan formidles. Hun udarbejder strategiplaner for virksomhedens film- og videomateriale, og i samarbejde med kunden udarbejder hun storyboards til de enkelte videoproduktioner og hjælper med at udvælge den eller de fotografer og øvrige samarbejdspartnere, der skal knyttes til opgaven.

For Eva Kristina Mikkelsen er det en stor tilfredsstillelse, når kunderne går fra at være nervøse for at præstere foran et kamera til at synes, det er sjovt at være på. Med den rette vejledning og instruktion kan alle gøre det godt på film, om det så er i en større eller mindre fremtrædende rolle.

I sin fritid forsøger Eva Kristina Mikkelsen at holde styr på en mand, tre biobørn og to bonusbørn. Derudover elsker hun at sy, strikke og hækle, og hun planlægger ofte sine ferier efter, hvor der er gode stof- og garnbutikker. 

Læs mere om Eva Kristina Mikkelsen: www.evakristina.dk

E-guide: Succesfuld videomarkedsføring
- Din genvej til at sælge mere med video

 
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag din guide
 
E-guiden lander i din mailboks med det samme. 

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen. 
 

Tak! Du er hermed tilmeldt vort nyhedsbrev. Tjek din indbakke for link til vores gratis velkomstgave.