Reference - Middelfart Kommune - 1:30 Kommunikation

Middelfart Kommune

1:30 Kommunikation har af flere omgange produceret video for Middelfart kommune.

Fremtidens varmeforsyning:

Vi har blandt andet dokumenteret, hvordan Middelfart som den første kommune i Danmark udstyrede byggegrunde i Båring ved Middelfart med lodrette jordvarmeboringer, der skulle forsyne områdets boliger med jordvarme.

Projektet har undervejs haft international bevågenhed, og derfor producerede vi både film til brug på Middelfart kommunes medier og til brug ved konferencer rundt om i EU.

Martin Vesterbæk projektleder hos EWII og Søren Andersen direktør for Geodrilling fortæller om fordelene ved jordvarme.

Energi projekt mellem kommunerne Vejle, Fredericia, Kolding og Middelfart i filmen fortæller projektleder Morten Mejsen Westergaard fortæller om processerne og formålet med projektet.

Hvad er formålet med projektet? Det er den grønne dagsorden og den gode bosætning.

Demensvenlig kommune:

1:30 Kommunikation har også dokumenteret Middelfart Kommunes ambition om at være en demensvenlig kommune.

Samarbejdet tog udgangspunkt i en indlevende og nærværende tilgang til de personer, der skulle medvirke i filmene. Oftest planlægger vi vores optagelser meget nøje i samarbejde med kunden, men i dette tilfælde var vi ikke så fokuserede på, præcis hvad der skulle komme ud af vores optage-dag. Derimod var vi meget bevidste om, at opgaven var at dokumentere betydningen af den måde, hvorpå Middelfart Kommune arbejder med demens. Når vi har at gøre med personer, der ikke er vant til at stille op til interview på kamera, er det vigtigt at have indfølingsevne og kunne stikke en finger i jorden. Vores intention var at skabe den bedste ramme for en fortælling, der for nogle personer kan være vanskelig at sætte ord på.

Resultatet har været brugt både internt og eksternt i Middelfart Kommune. Filmene har været vist på sociale medier, ligesom de også fungerer som “fakta om”-film på kommunens hjemmeside.

I denne film fortæller demente, pårørende og plejepersonale om de muligheder, der er i ambitionen om at gøre Middelfart til en demens-venlig kommune.