Reference - Business Kolding - 1:30 Kommunikation

Business Kolding

Business Kolding er en organisation, der fungerer som bindeled mellem Kolding Kommune og det lokale erhvervsliv. De tilbyder vejledning til virksomhederne, og arrangerer blandt andet netværksmøder og events.

1:30 Kommunikation har på vegne af Business Kolding holdt en to-dages workshop for medlemsorganisationer i mobilvideo. De fleste deltagere gik hjem fra andendagen med minimum én film, der var klar til udsendelse – flere af dem havde allerede udgivet en film eller flere.

Vil du vide mere om Business Kolding?

www.businesskolding.dk

Deltagerudsagn:

“Jeg er vild med jeres praktiske tilgang til tingene, og at det hele foregår nede på gulvet, hvor alle kan deltage.”

Kurset blev afholdt over to dage. På første kursusdag hjalp vi deltagerne med at udvikle et eller flere koncepter, der passede ind i deres strategi. Vi lagde fokus på, at kurset blev sjovt og realistisk – og allerede første dag fik deltagerne lov til at filme selv.

Anden kursusdag handlede om redigering, igen med fokus på den praktiske tilgang. Målet for deltagerne var denne dag at få udgivet deres videoer, eller i det mindste planlægge udgivelsen. Deltagerne gik desuden fra kurset med en klar liste over, hvordan de kunne bruge deres nye viden og kompetencer efterfølgende.

Mobilvideo kursus for dig!

Ind- og ud-punkter, hvad er det… ? Det er en af de teknikker, du kan lære om på mit mobilvideo-kursus.I går var det kursisterne ved Businesss Kolding, der lærte mere om, hvordan man laver effektive mobilvideoer. Læs mere om mobilvideo-kurser på vores hjemmeside https://1-30.dk/vi-tilbyder/lav-din-egen-video/

Slået op af 1:30 Kommunikation i Torsdag den 15. november 2018

Redigering for ikke-teknikere

Det har været en produktiv dag! Kursisterne har arbejdet intenst med deres egne optagelser, og vi har både været i gang med tulipanen, trimmeren og mange andre sjove redigerings-begreber 🙂 I morgen er det kursister på Fremtidsfabrikken, der skal i gang med at lave film, og jeg glæder mig!

Slået op af 1:30 Kommunikation i Tirsdag den 18. september 2018