Videoproduktion, SOME og Strategisk kommunikation for Svendborg KOmmune - Liv i min by

Liv i min by – Svendborg Kommune

Liv i min By er Svendborg Kommunes områdefornyelsesprojekt. Formålet med projektet er at binde havn og midtby tættere sammen gennem anlægsarbejder, bygningsfornyelse og aktiviteter.

1:30 Kommunikation hjælper Liv i min By med borgerrettet kommunikation, herunder blandt andet:

– opdatering af hjemmesiderne Liv i min By og Kunst i min By
– vedligeholdelse af sociale medier; Instagram og Facebook
– udarbejdelse af artikelforslag til lokale medier
– kommunikation i forbindelse med høringer, lokalplanforslag og borgermøder
– udarbejdelse af korte film til brug for at understøtte den generelle kommunikation. (Alle film er filmet med mobiltelefon)
– kommunikationsstrategi i forbindelse med byggeprojekter

Liv i min by - CASE - 1:30 kommunikation

Bygningsfornyelse: Møllergade 35

Møllergade 35 er en historisk og fredet bygning, som siden 1756 har været en bemærkelsesværdig del af Svendborgs bymidte. Bygningens tilstand er ikke, hvad den har været. Derfor er der lige nu gang i en større renovering, hvor facaden, døre og vinduer får en tiltrængt og nænsom overhaling. Hele renoveringen koster knap 3 millioner kroner, hvoraf Svendborg Kommunes pulje til bygningsfornyelse giver godt 1 million kroner. Og hvis du nu tænker, at du vil søge puljen til dit projekt, så ak og ve… puljen er desværre lukket for ansøgninger på nuværende tidspunkt.

Slået op af Liv i min By i Onsdag den 15. maj 2019

Bygningsfornyelse: Munkegaarden

Måske har du bemærket, at en af bygningerne på Toldbodvej er pakket ind i stilladser? Eller måske har du hørt larmen fra håndværkerne, der knokler med at fræse alle fugerne ud?Det er Munkegaarden, som lige nu er i gang med en større overhaling. Når renoveringen er slut til efteråret, vil bygningen fremstå med en nærmest ny facade, både foran og bagtil. Projektet, der koster knap 5 millioner kroner, er støttet af puljen til bygningsfornyelse. Puljen er (desværre!) lukket for nye ansøgninger.

Slået op af Liv i min By i Torsdag den 6. juni 2019

Bygningsfornyelse: Skattergade 13

Planen var egenligt, at facaden på Skattergade 13 skulle males i flere etaper, fordi den lille ejerforening ikke havde pengene til at få det hele ordnet på én gang. Tilfældigvis opdagede et medlem af ejerforeningen, at Svendborg Kommunes pulje til bygningsfornyelse var åben for ansøgninger, og så blev maleren bestilt!Hele projektet har kostet knap 80.000 kroner, hvoraf puljen har givet de 30.000. Puljen er desværre lukket for nye ansøgninger på nuværende tidspunkt.

Slået op af Liv i min By i Onsdag den 15. maj 2019

Fuglekasser og insekthoteller gøres klar!

En flok energiske og dygtige unge mennesker fra Sydfyns ErhvervsForskole knokler lige nu med at forberede udsmykningen af området mellem busterminalen og Fremtidsfabrikken :-)Du er velkommen til at følge med på tirsdag d. 22. maj, når Erhvervsforskolens elever sammen med 2. klasserne fra Ørkildskolens afd. Byen forvandler et lille stykke bymidte til en grøn og smuk oase for både mennesker og dyr

Slået op af Liv i min By i Fredag den 18. maj 2018