WiseWords Brug dine sprog!

Vi blev kontaktet af Gro Caspersen, lærer på Nymarkskolen. I forbindelse med et diplomprojekt, der handlede om flersprogethed, havde hun samlet nogle flersprogede 9. klasses-elever fra Nymarkskolen. Dem skulle hun interviewe til projektet. I forbindelse med projektet blev eleverne mere og mere bevidste om, at det var en fordel, at de taler flere sprog – og de blev ret irriterede over, at skolen/systemet i udtalt grad taler flersprogethed ned. Det ville de gerne lave en video om, så de kan gøre op med fordommene.

Eleverne og videoen har været præsenteret på en sprogkonference i Nyborg i november 2015. De fik stående klapsalver fra en sal fyldt med lærere og sprogeksperter. De er blevet inviteret til Odense og Kbh for at holde oplæg om deres budskab.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *